dijous, 1 de novembre del 2012

Retornant a la vi(d)a camperola

Mentres uns es dediquen a la oktober fest uns altres ens dediquem a l'octubre rural. Aquest mes d'octubre ha estat el del retorn a la Masia Navarro. El sebastià em va trucar per oferir-me una feina en els seus terrenys on cultiva fruita i verdura ecològica. Ha estat un mes prou accidentat, amb anades i vingudes d'Igualada per resoldre problemes amb la factura de la llum, alguns dies amb angines, preparació del mercat de final de mes, etc.
A Llimiana tot bé, treient pedres i rocs dels camps per poder sembrar, esporgant pistes per poder circular, recollint pomes a dojo, extirpant males herbes...fin i tot va haver temps per trobar alguns bolets, Pinetells i Bolets d'Ovella.
A estones perdudes atenc els blocs i les xarxes internàutiques, repasso alguns acords amb la guitarra, llegeixo coses en gallec, arreglo la meva habitació improvisada dins d'un cobert, xerro i fem broma amb la quitxalla de la casa,...
I això, aquest any les pomeres s'han desmelenat, tenim tones de peres ciri, verdonzella, reineta i alguna altra varietat apareguda insospitadament. Si coneixeu algú que en vulgui comprar, ja ho sabeu, el problema es que no tenim logística per anar massa lluny a servir-les. El Sebastià es mou pel Pallars, basicament (suposo que també part de La Noguera podria entrar en l'àrea de distribució).
En qualsevol cas esteu convidats a visitar-nos. Teniu la info a dalt del bloc, immediatament sota el títol. Una abraçada a tothom i feliç castanyada!