dissabte, 2 de juny del 2012

Inventem el Trokopoly? Ĉu ni inventu Trokopoly? Inventamos el Trokopoly?

Aquesta és la llavor d'una idea. T'animes a participar? Com te l'imagines? Quina és la teva proposta? Les idees que arribin les anirem publicant i els lectors podran valorar-ne la viabilitat (jugabilitat). Creem un jòc entre tots. Comencem a canviar les regles de jòc!

Tiu ĉi estas la semo de ideo. Ĉu vi emas partopreni? Kiel vi imagas ĝin? Kiu estas via propono?La alvenantajn ideojn ni publikigos kaj la legantoj povos valorigi ĝian efektivigo-eblecon (ludeblecon). Ni kreu kune ludon. Ni komencu ŝanĝi la ludregularon!

Esta es  la semilla de una idea. Te animas a participar? Como te lo imaginas? Cual es tu propuesta? Las ideas que nos lleguen las iremos publicando y los lectores podran valorar su viabilidad (jugabilidad). Creemos un juego entre todos. Comencemos a cambiar las reglas de juego!

dijous, 31 de maig del 2012

Correcció de data / datkorekto/ Corrección de fecha

Els propers 10 i 11 de juny tornaré a ser a Rúbies. La vegada anterior no vaig poder plantar la tenda degut a les pluges, les quals també em van impedir disposar de temps per explorar amb calma la zona.
La idea és sortir de Lleida al matí direcció Àger i arribar a dalt del Montsec a temps per dinar.

La venontajn 10 kaj 11 de junio mi revenos al Rúbies. Pasintfoje mi ne sukcesis starigi la tendon pro la pluvvetero, kiu ankaŭ malhelpis por trankvila esplorado de la zono.
La plano estas eliri el Lleida matene en direkto al Àger kaj alveni ĉe la supro de Montsec ĝustatempe por la tagmanĝo.

Los próximos dias 10 y 11 de junio volveré a Rúbies. La vez anterior no pude plantar la tienda debido a las lluvias, las cuales tambien me impidieron disponer de tiempo para explorar con calma la zona.
La idea es salir de Lleida por la mañana dirección Àger y llegar a lo alto del Montsec a tiempo para comer.